PS5: HDMI-portti ei toimi

Jos sinulla on PS5:n HDMI-porttiin liittyviä ongelmia, noudata näitä vianmääritysohjeita.

1. Tarkista, että televisiossa  on valittu PS5™-konsolin tuloliitäntää vastaava kanava.

2. Irrota HDMI-kaapeli konsolista ja kytke se johonkin toiseen kodin HDMI-laitteeseen, kuten DVD-soittimeen tai tietokoneeseen, joka on yhdistetty televisioon.

3. Kokeile yhdistää HDMI-kaapeli takaisin PS5:een ja varmista, että kaapeli on kunnolla kiinni.

Jos ongelma ei ratkea, katso lisäohjeita Fix & Replace -työkalusta.