Kehut PS5-konsoleilla

Kehujen antaminen PS5-konsoleilla

Katso, miten voit lähettää kehun ja miten voit tarkistaa kehusi PlayStation®5-konsoleilla.

Mitä ovat kehut PS5™-konsoleilla?

Voit antaa joissakin moninpeleissä palautetta kanssapelaajillesi. Oliko jonkun kanssa pelaaminen verkossa mukavaa? Näytä arvostuksesi lähettämällä hänelle kehu.

Kehun lähettäminen PS5-konsoleilla

1. Kun olet pelannut verkkomoninpeliottelun, seuraa näytön ohjeita.
    Anna kehuja -näyttö näkyy.
  2. Valitse henkilö, jolle haluat lähettää kehun. Valitse lähetettävä kehu.
  3. Kehusi on lähetetty.
  • Kehut ovat anonyymeja.
  • Voit lähettää yhdelle pelaajalle enintään yhden kehun 12 tunnin välein.
  • Et voi lähettää kehuja omille ystävillesi tai estämillesi pelaajille.

Kehujen tarkistaminen PS5-konsoleilla

1. Valitse profiilikuvasi aloitusnäytöstä ja valitse sitten Profiili
  2. Valitse Kehut
  3. Katso, montako olet vastaanottanut – Avulias, Sydämellinen, Reilu tyyppi, Johtaja.
  • Voit katsoa muiden pelaajien kehuja heidän profiileistaan.
  • Pääset muuttamaan kehujen ilmoitusasetuksia menemällä aloitusnäyttöön ja valitsemalla Asetukset > Ilmoitukset.