Lataa PlayStation™Now-pelejä PlayStation®5:lle ja PlayStation®4:lle

Lataa PlayStation™Now-pelejä PlayStation®5:lle ja PlayStation®4:lle

Lue, miten voit ladata PlayStation Now -pelejä PS5™- ja PS4™-konsoleille ja hallita tallennustietoja suoratoistettujen ja ladattujen PS Now -pelien välillä.

PlayStation Now -pelien lataaminen PS5:lle ja PS4:lle

PlayStation Now -pelejä selattaessa pelin esikatseluosiossa näkyy tunnus, joka kertoo, voiko pelin ladata. Voit ladata yhteensopivan pelin valitsemalla sen ja valitsemalla Lataa.

• Voit ladata niin monta peliä kuin haluat, järjestelmän vapaasta tallennustilasta riippuen.
  • Kun pelaat ladattua peliä, sinun on muodostettava yhteys PlayStation™Networkiin vähintään kerran viikossa, jotta voimme vahvistaa PlayStation Now -tilauksesi ja pelin käyttöoikeuden.
  • Tallennustietoja ei siirretä automaattisesti suoratoistettujen ja ladattujen PS Now -pelien välillä.
  • Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä, kun PS Now -palvelua käytetään tietokoneella.

Mistä ladatut PlayStation Now -pelit löytyvät?

Voit käyttää ladattuja PS Now -pelejä PS Now -sovelluksella tai suoraan pelikirjastosta:

• PS Now -sovellus
    Avaa sovellus > Selaa pelejä > valitse peli > Aloita peli.

• PS5-kirjasto
    Avaa Pelien aloitusnäyttö > Pelikirjasto > PlayStation Now > valitse aloitettava peli.

• PS4-kirjasto
    Avaa Kirjasto > Pelit > valitse aloitettava peli.

Voiko ladattuja PlayStation Now -pelejä myös suoratoistaa?

Kyllä. Voit suoratoistaa lataamiasi pelejä PS5:n, PS4:n tai tietokoneen PS Now -sovelluksella. Jotta voit jatkaa siitä, mihin jäit, sinun on siirrettävä viimeisin pelitallennuksesi ladatusta pelistä PS Now -suoratoistopalveluun.

Miten ladattava sisältö ja lisäosat toimivat ladatuissa PS Now -peleissä?

Voit ostaa ja käyttää mitä tahansa PlayStation™Storen ladattavaa sisältöä ja lisäosia PlayStation Now -palveluista ladatuissa peleissä. Jos PlayStation Now -tilauksesi umpeutuu, et voi enää käyttää palvelusta lataamiasi pelejä tai mitään niihin liittyviä lisäsisältöjä. Uusi PlayStation Now -tilauksesi tai osta peli, niin voit käyttää ostamaasi ladattavaa sisältöä ja lisäosia.

Voinko käyttää PS VR:ää tai muita lisälaitteita PS Now -palvelusta ladattujen pelien kanssa?

PS Now'n kautta ladattujen pelien kanssa voi käyttää kaikkia pelin tukemia lisälaitteita.