Sisäänkirjautumistunnuksen sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Lue, miten voit vaihtaa tai palauttaa PlayStation™Networkin sisäänkirjautumistunnuksena käyttämäsi sähköpostiosoitteen.

Mikä on sisäänkirjautumistunnus?

Jokaisella tilillä on yksilöllinen sisäänkirjautumistunnus, joka on oikea voimassa oleva sähköpostiosoite. Sähköposti on PlayStationin ensisijainen keino olla yhteydessä tilin haltijoihin, ja sitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

• tilin vahvistaminen
  • tietojen suojaaminen

• tärkeiden tilitietojen välittäminen.

Suosittelemme varmistamaan, että käyttämäsi sähköpostiosoite on toimintakunnossa ja helposti käytettävissäsi.

Vaihda sisäänkirjautumistunnus

Kun vaihdat sisäänkirjautumistunnuksesi, sinut kirjataan ulos kaikista laitteista ja sinun on kirjauduttava uudelleen sisään uudella sisäänkirjautumistunnuksellasi.

Verkkoselain: vaihda sisäänkirjautumistunnus

1. Kirjaudu verkkoselaimella käyttäjätietojen hallintaan
  2. Valitse sivupalkista Turvallisuus
  3. Valitse kohdan Sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite) vierestä Muokkaa
  4. Anna uusi sähköpostiosoitteesi ja valitse Tallenna
  5. Tietoturvasyistä saatat joutua antamaan salasanasi uudelleen.
  6. Saat uuteen sähköpostiosoitteeseesi viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan uusi sisäänkirjautumistunnuksesi. Klikkaa viestissä olevaa Tarkista nyt -painiketta. Saat myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi tiedon sisäänkirjautumistunnuksen vaihdosta.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit> Tili

2. Valitse Sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite). Anna uusi sähköpostiosoitteesi ja valitse Tallenna. Sinun on mahdollisesti annettava salasana uudelleen.

3. Saat uuteen sähköpostiosoitteesi viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan uusi sisäänkirjautumistunnuksesi. Klikkaa viestissä olevaa Tarkista nyt -painiketta. Saat myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi tiedon sisäänkirjautumistunnuksen vaihdosta.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Käyttäjätilin tiedot > Sisäänkirjautumistunnus ja anna salasanasi.
  2. Anna uusi sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite) ja valitse Vahvista.
  3. Saat uuteen sähköpostiosoitteesi viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan uusi sisäänkirjautumistunnuksesi. Klikkaa viestissä olevaa Tarkista nyt -painiketta. Saat myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi tiedon sisäänkirjautumistunnuksen vaihdosta.

Jos sinulla on ongelmia sisäänkirjautumistunnuksen vaihtamisessa

Yhteydessä voi olla ongelmia tai PlayStation Networkissa voi olla huoltokatko. Tarkista internet-yhteytesi ja PSN:n tilasivu.

Jos et pysty käyttämään sisäänkirjautumistunnukseksi määritettyä sähköpostiosoitetta, ota meihin yhteyttä.