PSN: ystävien lisääminen ja poistaminen

Ystävien lisääminen ja poistaminen PlayStation Networkissa

Katso, miten voit lähettää ystäväpyyntöjä, hallita pyyntöjä ja poistaa ystäviä PlayStation™Network (PSN) -verkossa.

Ystäväpyynnön lähettäminen PSN-verkossa

Katso toimintaohjeet valitsemalla alta konsoli tai laite. Hakutulokset voivat vaihdella pelaajan tietosuoja-asetusten mukaan. Tietosuoja-asetukset määrittävät myös sen, kuka voi lähettää sinulle ystäväpyyntöjä.

1. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse Game Base
  2. Valitse Ystävät-välilehdestä Etsi pelaajia
  3. Kirjoita pelaajan todellinen nimi tai online-tunnus.
  4. Valitse pelaaja, jonka haluat lisätä ystäväksesi.
  5. Lähetä ystäväpyyntö valitsemalla Lisää ystävä.
  6. Voit ryhtyä läheiseksi ystäväksi valitsemalla vaihtoehdon Jaa todellinen nimesi

Voit myös siirtyä aloitusnäyttöön ja löytää ystäviksi lisättäviä pelaajia valitsemalla Haku.

1. Valitse toimintonäytöltä Ystävät
  2. Kirjoita pelaajan online-tunnus Haku-välilehdellä.
  3. Voit myös tarkastella aiemmissa verkkopeleissä tapaamiasi pelaajia Yhdessä pelanneet -välilehdeltä.
  4. Valitse haluamasi pelaajan kohdalla Lisää ystäviin.
  1. Valitse aloitusnäytöstä Ystävät > Lisää ystävä ja hae pelaajaa.
  2. Avaa pelaajan profiili ja valitse sitten Lisää
  3. Voit halutessasi jakaa todellisen nimesi ja kuvasi. Valitse sitten Lähetä pyyntö.

Ystäväpyynnön hyväksyminen PSN-verkossa

1. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse Game Base
  2. Valitse Ystävät-välilehdeltä Näytä kaikki ystävät
  3. Valitse Ystäväpyynnöt Voit Hyväksyä ystäväpyynnön, Kieltäytyä pyynnöstä tai Peruuttaa lähetetyn pyynnön.
  1. Valitse toimintonäytöltä Ystävät
  2. Valitse Ystäväpyynnöt, valitse pyyntö ja Hyväksy
  3. Voit hylätä ystäväpyynnön tai todellisen nimen pyynnön: korosta hylättävän pyynnön lähettäneen pelaajan nimi, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse Poista ystäväpyyntö tai Poista todellisen nimen pyyntö.
  1. Valitse aloitusnäytöstä Ystävät > Pyynnöt. Tästä näkymästä voit Hyväksyä tai Kieltäytyä ystäväpyynnöistä.
  2. Voit peruuttaa lähettämäsi ystäväpyynnön avaamalla pelaajan profiilin ja valitsemalla Lähetetty > Peruuta ystäväpyyntö.

Ystävän poistaminen PSN:ssä

• PS5- ja PS4-konsolit: avaa pelaajan profiili ja valitse … Lisää > Poista ystävistä.
  • Avaa PlayStation App -sovelluksessa pelaajan profiili ja valitse Ystävät > Poista ystävistä.