Updated 30. maaliskuuta 2017

PS4-kiintolevyn varmuuskopiointi ja palautus

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit varmuuskopioida ja palauttaa PlayStation 4 -kiintolevyn sisältöä.

 
 

PS4:n käyttöjärjestelmäversio 2.50 lisäsi mahdollisuuden käyttää USB-tallennuslaitetta PS4-järjestelmän kiintolevyn varmuuskopiointiin ja palautukseen. Voit varmuuskopioida ja palauttaa tiedot seuraavien ohjeiden avulla.

Huomioi seuraavat seikat, ennen kuin aloitat:

  • Käyttäjät, joilla on PlayStation Network -tili, voivat varmuuskopioida yhden konsolin tiedot ja palauttaa ne toiseen.
  • Käyttäjät, joilla ei ole PlayStation Network -tiliä, voivat palauttaa tiedot ainoastaan alkuperäiseen konsoliin, josta varmuuskopio on luotu.
  • Tarvitset FAT32- tai exFAT-tiedostojärjestelmään alustetun USB-laitteen, jossa on runsaasti vapaata tilaa. Jos tila ei riitä aseman koko sisällön varmuuskopiointiin, voit jättää sovellustiedot varmuuskopioimatta.

PS4-järjestelmän kiintolevyn varmuuskopiointi:

  1. Varmista, että olet synkronoinut Trophyt. Valitse [Trophyt], paina Options-näppäintä ja valitse [Synkronoi PlayStation Network -verkon kanssa].
  2. Aseta PS4:n USB-porttiin USB-tallennuslaite, jota aiot käyttää varmuuskopiointiin.
  3. Valitse [Asetukset] > [Järjestelmä] > [Varmuuskopioi ja palauta].
  4. Vahvista varmuuskopioitavat tiedot. Jos et varmuuskopioi sovelluksia, sinun tarvitsee ladata ne tai asentaa ne uudelleen, kun/jos palautat varmuuskopion, jota luot.
  5. Seuraavassa näytössä voit mukauttaa varmuuskopion nimeä. Korosta sen jälkeen [Varmuuskopioi] ja paina (risti) -näppäintä.
  6. Edistymisosoitin näyttää varmuuskopioinnin tilan. Voit peruuttaa toiminnon milloin tahansa.

Kiintolevyn sisällön palauttaminen PS4-järjestelmään:

  1. Valitse [Asetukset] > [Järjestelmä] > [Varmuuskopioi ja palauta].
  2. Aseta PS4:n USB-porttiin USB-tallennuslaite, joka sisältää varmuuskopion.
  3. Valitse [Palauta PS4-järjestelmä].
  4. Valitse palautettava varmuuskopiotiedosto.
  5. Näyttöön tulee ilmoitus, että järjestelmä käynnistyy uudelleen ja alustuu riippumatta siitä, onko varmuuskopiointi valmis. Jatka valitsemalla [Kyllä].