Updated 21. maaliskuuta 2017

PS4: PlayStation Plus -ominaisuuksien jakaminen ystävien kanssa

Tietyt PlayStation Plus -edut ovat myös ystäviesi käytettävissä, kun kirjaudut sisään heidän PS4-järjestelmäänsä tai he kirjautuvat sisään sinun järjestelmääsi.

 
 

PlayStation Plus -jäsenenä voit jakaa tiettyjä jäsenetuja käyttöön myös muissa PS4-järjestelmissä, jotka on aktivoitu sinun PSN-tililläsi. Käytössä olevat ominaisuudet riippuvat siitä, oletko kirjautunut tililläsi omaan PS4-järjestelmääsi vai ystäväsi PS4-järjestelmään.

Oma PS4

Sinun käytössäsi olevat PlayStation Plus -ominaisuudet

Ystäväsi käytössä olevat PlayStation Plus -ominaisuudet*

Ystäviltä estetyt PlayStation Plus -ominaisuudet

  • Kaikki PlayStation Plus -ominaisuudet
  • Verkkomoninpeli (riippuen järjestelmän lapsilukkoasetuksista)
  • PlayStation Plus -alennuksella ostetut ladatut pelit
  • Ladatut PS Plus -palvelun kuukauden pelit
  • PlayStation Plus -jäsenille tarjotut alennukset PlayStation Storessa
  • Verkkotallennustila
  • Automaattinen ennakkolataus
  • PlayStation Plus -jäsenille tarjotut peliennakkokokeilut

* Muut voivat käyttää näitä ominaisuuksia, vaikka et olisi kirjautuneena paikallisena käyttäjänä.

Ystävän PS4, jonka olet aktivoinut väliaikaisesti PSN-tililläsi

Sinun käytössäsi olevat PlayStation Plus -ominaisuudet

Ystäväsi käytössä olevat PlayStation Plus -ominaisuudet*

Ystäviltä estetyt PlayStation Plus -ominaisuudet

  • Kaikki PlayStation Plus -ominaisuudet
  • PlayStation Plus -alennuksella ostetut ladatut pelit
  • Ladatut PS Plus -palvelun kuukauden pelit
  • Verkkomoninpeli
  • PlayStation Plus -jäsenille tarjotut alennukset PlayStation Storessa
  • Verkkotallennustila
  • Automaattinen ennakkolataus
  • PlayStation Plus -jäsenille tarjotut peliennakkokokeilut

* Ystäväsi voi käyttää näitä ominaisuuksia vain, kun olet kirjautunut PSN-tilillesi hänen järjestelmässään.

Kun lopetat pelaamisen ystäväsi PS4:llä

  1. Lataa pelitallennukset manuaalisesti verkkotallennustilaan

Valitse paikallinen käyttäjä ja valitse   [Asetukset] > [Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta] > [Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot] > [Lataa online-tallennustilaan].

Kun pelaat ystäväsi PS4:llä, pelitallennuksia ei ladata automaattisesti verkkotallennustilaan vaan ne on siirrettävä manuaalisesti.

  1. Poista paikallinen käyttäjä

Poista ystäväsi PS4:lle luomasi paikallinen käyttäjä valitsemalla [Asetukset] > [Käyttäjät] > [Poista käyttäjä].

Jos kirjauduit järjestelmään vierailevana käyttäjänä, riittää, kun kirjaudut ulos PSN-tilistä (paikallista käyttäjää ei tarvitse erikseen poistaa). Valitse [Asetukset] > [PlayStation Network/Käyttäjätietojen hallinta] > [Kirjaudu ulos].

Näin varmistat, ettei ystäväsi voi myöhemmin käyttää SEN-tiliäsi luvatta.

  1. Poista PSN-tilisi kautta ladattu sisältö

Korosta tililläsi ladatut pelit sisällönkäynnistimessä, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse [Poista].

Pelit on hyvä poistaa, sillä ystäväsi ei voi pelata PSN-tililläsi ladattuja pelejä uloskirjautumisen jälkeen ja ne vievät turhaan tilaa hänen PS4-järjestelmänsä kiintolevyllä.