Updated 15. maaliskuuta 2018

PSN-tilin sulkeminen

Lue mitä tapahtuu, kun PSN-tili suljetaan, ja miten voit pyytää PSN-tilin sulkemista.

 
 

Miten suljen PSN-tilini?

Jos haluat sulkea tilisi, ota meihin yhteyttä. Varaa seuraavat tiedot valmiiksi:

  • Sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite)
  • Online-tunnus
  • Turvatiedot

Mitä tapahtuu, kun tilini suljetaan?

Tilin sulkeminen johtaa seuraaviin:

  • Suljetun tilin online-tunnusta ei voi käyttää uudelleen uudessa tilissä. 
  • Menetät kaiken sisällön, jonka olet ostanut tilin kautta. Sisältöä ei voi siirtää toiselle tilille. Hyvityksiä maksetaan vain PlayStation Storen peruutuskäytännön mukaisesti
  • Menetät kaikki tilaukset ja niihin liittyvät oikeudet. 
  • Menetät PSN-lompakkosi käyttöoikeuden. SEN-palveluehtojen mukaisesti lompakossa olevia rahoja ei palauteta.