PlayStationin ohje PlayStationin ohje ja tuki

 
 

Kokeile, olisiko tästä apua...

Tilin sulkeminen

Mitä tapahtuu, kun tilini suljetaan?

Tilin sulkeminen johtaa seuraaviin:

  • Suljetun tilin online-tunnusta ei voi käyttää uudelleen uudessa tilissä. 
  • Menetät kaiken sisällön, jonka olet ostanut tilin kautta. Sisältöä ei voi siirtää toiselle tilille. Hyvityksiä maksetaan vain PlayStation Storen peruutuskäytännön mukaisesti
  • Menetät kaikki tilaukset ja niihin liittyvät oikeudet. 
  • Menetät PSN-lompakkosi käyttöoikeuden. SEN-palveluehtojen mukaisesti lompakossa olevia rahoja ei palauteta.

Lue koko artikkeli

Ennen kuin otat meihin yhteyttä

Jotta voimme auttaa sinua, selvitä online-tunnuksesi, sisäänkirjautumistunnuksesi (tiliisi liitetty sähköpostiosoite) ja seuraavat tiedot:

  • Tiedot tililläsi käytettävästä maksutavasta.
  • Tilisi luomiseen tai tilille kirjautumiseen käytetty konsolin sarjanumero.
  • Äskettäisen maksutapahtuman tiedot (mukaan lukien tilausnumero, ostettu sisältö, hinta ja maksutapahtuman päivämäärä).

Tarvitsetko tukea?

Soita meille numeroon 09 424 50803

Autamme mielellämme. Palveluajat: ma–pe 10.00–18.00

Kysymyksesi mukaan pyydämme sinua antamaan joko PSN-tilin tiedot tai konsolin sarjanumeron. Selvitä nämä tiedot ennen puhelua.