Updated 21 Μαρτίου 2017

PS4: Πώς να μοιραστείτε λειτουργίες του PlayStation Plus με έναν φίλο

Προνόμια του PlayStation Plus που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος φίλος όταν συνδέεστε στο PS4 του ή συνδέεται αυτός στο δικό σας.

 
 

Αν είστε συνδρομητής του PlayStation Plus, μπορείτε να μοιράζεστε επιλεγμένα προνόμια σε όποια συστήματα PS4 έχουν ενεργοποιηθεί στον λογαριασμό σας στο PSN. Τα προνόμια εξαρτώνται από το αν ο λογαριασμός σας χρησιμοποιείται στο δικό σας PS4 ή στο σύστημα PS4 κάποιου φίλου.

Στο δικό σας PS4

Προνόμια PlayStation Plus που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Προνόμια PlayStation Plus που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο φίλος σας*

Προνόμια PlayStation Plus που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο φίλος σας

  • Όλες οι λειτουργίες του PlayStation Plus
  • Διαδικτυακό παιχνίδι multiplayer (ανάλογα με τις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου του συστήματος)
  • Κατεβασμένα παιχνίδια που αγοράστηκαν με έκπτωση PlayStation Plus
  • Κατεβασμένα Παιχνίδια του μήνα PS Plus
  • Αγορά εκπτωτικών προϊόντων PlayStation Plus από το PlayStation Store
  • Αποθήκευση παιχνιδιών στο διαδίκτυο
  • Αυτόματες λήψεις ενημερώσεων κώδικα
  • Αποκλειστική άμεση πρόσβαση PlayStation Plus σε δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών

* Πρόκειται για λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να συνδεθεί ο τοπικός χρήστης.

Το σύστημα PS4 του φίλου σας, το οποίο έχετε ενεργοποιήσει προσωρινά στον λογαριασμό σας PSN

Προνόμια PlayStation Plus που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

Προνόμια PlayStation Plus που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο φίλος σας*

Προνόμια PlayStation Plus που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο φίλος σας

  • Όλες οι λειτουργίες του PlayStation Plus
  • Κατεβασμένα παιχνίδια που αγοράστηκαν με έκπτωση PlayStation Plus
  • Κατεβασμένα Παιχνίδια του μήνα PS Plus
  • Διαδικτυακό παιχνίδι multiplayer
  • Αγορά εκπτωτικών προϊόντων PlayStation Plus από το PlayStation Store
  • Αποθήκευση παιχνιδιών στο διαδίκτυο
  • Αυτόματες λήψεις ενημερώσεων κώδικα
  • Αποκλειστική άμεση πρόσβαση PlayStation Plus σε δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών

* Για να χρησιμοποιήσει ο φίλος σας αυτές τις λειτουργίες, πρέπει να συνδεθείτε στο PSN σε αυτό το σύστημα.

Όταν ολοκληρώσετε το παιχνίδι στο PS4 του φίλου σας

  1. Ανεβάστε αυτόματα τα αποθηκευμένα στοιχεία του παιχνιδιού σας

Επιλέξτε τον τοπικό χρήστη και μεταβείτε στο μενού   [Settings] (Ρυθμίσεις) > [Application Saved Data Management] (Διαχείριση αποθηκευμένων δεδομένων εφαρμογών) > [Saved Data in System Storage] (Αποθηκευμένα δεδομένα στον αποθηκευτικό χώρο του συστήματος) > [Upload to System Storage] (Μεταφόρτωση στον online αποθηκευτικό χώρο).

Πρέπει να ανεβάσετε οι ίδιοι τα αποθηκευμένα στοιχεία του παιχνιδιού σας στον online αποθηκευτικό χώρο, επειδή αυτό δεν γίνεται αυτόματα όταν παίζετε στο PS4 κάποιου φίλου.

  1. Διαγράψτε τον τοπικό σας χρήστη

Επιλέξτε διαδοχικά [Settings] (Ρυθμίσεις) > [Users] (Χρήστες) > [Delete User] (Διαγραφή χρήστη) για να διαγράψετε τον τοπικό χρήστη που έχετε δημιουργήσει στο PS4 του φίλου σας.

Αν έχετε συνδεθεί στο σύστημα ως επισκέπτης, αποσυνδεθείτε απλώς από το PSN (δεν υπάρχει τοπικός χρήστης για να διαγράψετε). Επιλέξτε διαδοχικά [Settings] (Ρυθμίσεις) > [PlayStation Network/Account Management] (PlayStation Network/Διαχείριση λογαριασμού) > [Sign Out] (Αποσύνδεση).

Έτσι θα είστε σίγουροι ότι ο φίλος σας δεν θα μπορεί να συνδεθεί στον προσωπικό σας λογαριασμό SEN αφού ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

  1. Διαγράψτε τυχόν περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει μέσω του λογαριασμού σας PSN

Στην Παρουσίαση περιεχομένου, επιλέξτε τα παιχνίδια που κατεβάσατε στον λογαριασμό σας και πατήστε OPTIONS > [Delete] (Διαγραφή).

Καθώς ο φίλος σας δεν θα μπορεί να παίξει κανένα από τα παιχνίδια που κατεβάσατε μέσω του λογαριασμού σας PSN αφού αποσυνδεθείτε, μπορεί να θέλει να τα διαγράψει από τον σκληρό δίσκο του PS4 του.