Gem og overfør fremskridt i PlayStation™Now

Find ud af, hvordan du gemmer spil, mens du spiller PS Now på PS5, PS4 eller PC, og hvordan du overfører gemte data mellem streamede og downloadede PS Now-spil.

Hvordan fungerer gemte PlayStation Now-data?

Gemte PS Now-data fungerer forskelligt, afhængigt af om du streamer eller spiller et downloadet spil.

Hvis du streamer et PS Now-spil, lagres de gemte data i PlayStation Now-applikationen. Du kan genoptage din stream på en anden enhed og fortsætte dit spil uden at udføre nogen andre trin.

Hvis du spiller et downloadet PS Now-spil, bliver de gemte data gemt på PS5™- eller PS4™-konsollageret.

PlayStation®Plus -skylager fungerer som en mellemting mellem de to måder at gemme data på. Gemte data overføres ikke automatisk mellem streamede og downloadede spil. Overfør gemte data fra dit streamede PS Now-spil til dit downloadede PS Now-spil (eller omvendt) for at fortsætte, hvor du slap.

1. Upload gemte PS Now-data til skylager

Først skal du uploade dine gemte data til PlayStation Plus-skylageret:

Streamet PS Now-spil
  1. Start streaming af spillet > tryk på PS-knappen > Administration af applikationsgemte data.
  2. Vælg Gemte data på PS Now > Kopier til onlinelager.
Downloadet PS Now-spil

PS5

1. Gå til Indstillinger > Spil/apps og gemte data.
  2. Vælg Gemte data (PS4).
  3. Vælg Konsollager , og vælg et PS Now-spil > Upload til skylager.
  1. Fremhæv spillet i Bibliotek > tryk på OPTIONS-knappen > Upload/download gemte data
  2. Vælg de gemte data, og vælg Upload.

2. Download gemte data fra skylager

Når den gemte PS Now-fil er i skylageret, kan du downloade den fra skyen til en anden enhed for at fortsætte med at spille:

Streamet PS Now-spil
  1. Start streaming af spillet > tryk på PS-knappen > Administration af applikationsgemte data
  2. Vælg Gemte data i onlinelager > Kopier til PS Now
Downloadet PS Now-spil

PS5

1. Gå til Indstillinger > Spil/apps og gemte data.
  2. Vælg Gemte data (PS4).
  3. Vælg Skylager , og vælg et PS Now-spil > Download til konsollager.
  1. Fremhæv applikationen i Bibliotek > tryk på OPTIONS-knappen > Upload/download gemte data.

2. Vælg de gemte spildata, og vælg Download.

Du kan få mere at vide ved at se vejledningen til PS Plus-skylager.