PlayStation®Now på PC

Find ud af, hvordan du køber PlayStation Now ved hjælp af en PC, hvilke spil der kan streames, og hvordan du navigerer i PlayStation Now-appen.

Krav til PlayStation Now på PC

• Bredbånd med en hastighed på mindst 5 Mbps – en kablet forbindelse anbefales.
  • En voksenkonto til PlayStation™Network.
  • En registeret betalingsmetode.
  • En kompatibel controller.
Minimumsspecifikationer
  • Windows 7 (SP 1), 8.1 eller 10
  • Core i3 2,0 GHz
  • 300 MB tilgængelig hukommelse
  • 2 GB RAM
  • Lydkort, USB-port
Anbefalede specifikationer
  • Windows 7 (SP 1), 8.1 eller 10
  • 3,5 GHz Intel Core i3 eller 3,8 GHz AMD A10 eller hurtigere
  • 300 MB eller mere tilgængelig lagerplads
  • 2 GB eller flere RAM
  • Lydkort, USB-port
Download PlayStation Now-appen på din PC
  1. Download og installer PC-appen.
  2. Installer drivere ved at følge kommandoerne på skærmen.
Tilmeld dig PlayStation Now
  1. Start appen, og log ind på din konto. Hvis du ikke allerede har en konto, skal du oprette en.
  2. Forbind en kompatibel controller til din PC via USB. Du kan navigere rundt i PS Now med en controller eller tastatur/mus, men du skal bruge en kompatibel controller for at kunne spille.
  3. Tilmeld dig en gratis prøveperiode eller et betalt PS Now-abonnement. Du kan kun få en gratis prøveperiode, hvis du ikke har prøvet PS Now før.
  4. Vælg et spil for at starte med at streame.
Bemærk: PlayStation Now-abonnementer er løbende abonnementer med et gebyr for abonnementet hver måned. Hvis du ikke opsiger dit PS Now-abonnement, før prøveperioden udløber, bliver dit abonnement fornyet og fortsætter, indtil det opsiges.
Controllere, der er kompatible med PlayStation Now på PC
  • Trådløs DUALSHOCK®4-controller

For at få den bedste spiloplevelse anbefaler vi at bruge en trådløs DUALSHOCK 4-controller. Nogle tredjepartscontrollere, der er kompatible med PC og bruger XInput, vil fungere med PlayStation Now på PC, men vi garanterer ikke, at de vil være fuldt kompatible.

Brug af headset og mikrofon med PlayStation Now på PC
  • Lyd fra spillet føres gennem dine PC-højttalere eller hovedtelefoner, hvilket betyder, at det ikke fungerer at forbinde dit headset via din controller.
  • PlayStation Now til PC understøtter i øjeblikket ikke Party Chat-funktioner.
Gem og overfør PlayStation Now-fremskridt

Besøg guiden nedenfor for at finde ud af, hvordan du gemmer spil, mens du spiller PlayStation Now på PS5-konsoller, PS4-konsoller eller PC, og hvordan du overfører gemte data mellem streamede og downloadede PlayStation Now-spil.