Controllere, der er kompatible med PS Now

Controllere, der er kompatible med PlayStation™Now

Find ud af, hvilke controllere der er kompatible med PS Now på PlayStation®5-konsoller, PlayStation®4-konsoller og PC.

Controllere, der er kompatible med PlayStation Now

• Trådløse DUALSHOCK®4-controllere
  • Trådløse DualSense™-controllere
  • Trådløse DUALSHOCK 4-controllere.
  • Trådløse DUALSHOCK 4-controllere.

Tilslutning af trådløse controllere til PC

• Det er muligt at tilslutte en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en Windows PC via Bluetooth eller et kompatibelt Micro-USB-kabel.

Hvor er START- og SELECT-knapperne til PS3-spil?

Vi har placeret disse PS3-kommandoer på din trådløse DUALSHOCK 4-controllers touchpad. Klik i venstre side for SELECT og i højre side for START, præcis som på DUALSHOCK 3-controlleren. Sørg for at klikke på touchpaden, da det ikke fungerer, hvis du trykker på eller berører den.

Tilslutning af trådløse controllere til PS5- og PS4-konsoller

Hvis du vil parre din trådløse controller med din PS5- eller PS4-konsol, skal du tilslutte controlleren via USB. Når den er parret, kan du bruge controlleren trådløst.