PlayStation™Now Support

Lær, hvordan du streamer over 700 PS Now-spil på PlayStation®5 and PlayStation®4-konsoller og pc.

Opsætning

PS Now på PS5™- og PS4™-konsoller

Det  er nemt at oprette et PlayStation Now-abonnement. Du skal blot gå til PlayStation™ Store for at tilmelde dig. Du skal bruge en gyldig betalingsmetode på din konto for at starte et abonnement.

Når du har købt dit abonnement, kan du vælge spil til stream eller download i PlayStation Now-appen.

Opsætning

PS Now på PC

Kom i gang med PS Now på din pc , og stream spil ved blot at downloade og installere PS Now-appen. Du behøver ikke have en PlayStation-konsol for at bruge PS Now, selvom du skal bruge en kompatibel controller.

Når du starter din PS Now-app på din PC, kan du logge ind eller oprette en ny konto. Vælg dit foretrukne abonnement, eller fortsæt med et eksisterende abonnement. Du skal bruge en gyldig betalingsmetode på din konto for at starte et abonnement.

Kom ind i spillet

Stream og download PS Now-spil

Stream ethvert PS Now-spil fra din PS Now-app på pc eller PS5- eller PS4-konsol, og dit fremskridt vil automatisk blive gemt i skyen. Der kræves ikke yderligere abonnement for at spille online multiplayer-spil på PS Now.

Download PS Now-spil, som du kan spille på din PS5- eller PS4-konsol i hele dit abonnement. Spil, der kan downloades, er markeret med "Download tilgængelig" eller kan søges frem gennem valgmulighedenKan downloades. Du kan downloade så mange PS Now-spil, som du har lyst til, så længe du har plads nok på harddisken på din konsol.

Overfør gemte spil mellem streamede og downloadede PS Now-spil ved hjælp af PS Plus cloud-lagring.

ADMINISTRER DIT ABONNEMENT

Konfigurer og administrer dit PlayStation Now-abonnement

Et PlayStation Now-abonnement er en løbende, betalt tjeneste med et tilbagevendende abonnementsgebyr. Når et tilbagevendende abonnementsgebyr forfalder, vil du blive opkrævet for den betalingsmetode, der er registreret på din konto, medmindre du har valgt Slå automatisk fornyelse fra i Administration af abonnementer.

DELING AF PS NOW

Aldersbegrænsning og forældrekontrol

Et PlayStation Now-abonnement kan kun købes af en indehaver af en voksenkonto på 18 år eller derover.

Personer med en børnekonto vil ikke kunne få adgang til PS Now-appen, men de kan få adgang til aldersrelevant indhold, der deles af en anden spiller.

Del PS Now-spil

Del fordelene ved PS Now med dine venner og familie på din PS5- og PS4-konsoller.

Konfigurer din PS5-konsol til deling af konsollen og offline-spil, eller aktivér din PS4-konsol, da din primære konsol og andre kontoindehavere vil kunne få adgang til PS Now-abonnementsindholdet.

Hvor er PlayStation Now tilgængelig?

PlayStation Now er i øjeblikket tilgængelig i 19 lande:

Østrig

Luxembourg

Belgien

Norge

Canada

Portugal

Danmark

Spanien

Finland

Sverige

Frankrig

Schweiz

Tyskland

Holland

Irland

Storbritannien

Italien

USA

Japan