Funktioner i systemsoftwareopdateringer til PS Portal

Find de nyeste opdateringer til systemsoftwaren til din PlayStation Portal™ – ekstern afspiller.

Version: 3.0.0

• PS Portal kan nu oprette forbindelse til offentlige netværk. Hvis der er et offentligt netværk på steder som hoteller, caféer og lufthavne, kan du tilslutte din PS Portal til Wi-Fi ved at indtaste de påkrævede oplysninger (f.eks. id, adgangskode og værelsesnummer) via din mobiltelefon eller computer.
    • Hvis du vil oprette forbindelse til offentlige netværk, skal du sørge for, at den indledende opsætning af din PS Portal er fuldført.
    • I overensstemmelse med reglerne i forskellige lande og områder understøtter PS Portal muligvis ikke forbindelser til visse offentlige netværk, f.eks. 5 GHz-netværk.
  • Når du bruger touchpad-området på skærmen under Remote Play, får du nu visuelt feedback.
  • Din PS Portal kan nu vise det resterende batteriniveau i procent på statuslinjen øverst til højre på skærmen. Åbn genvejsmenuen, gå til Indstillinger > System > Batteri, og aktivér derefter Vis batteriprocent.
  • Vi har forbedret systemsoftwarens ydelse og stabilitet.
  • Vi har forbedret meddelelserne og brugervenligheden på nogle skærme.

Når du gennemgår den indledende opsætning på PS Portal, kan du blive bedt om at downloade og installere opdateringer efter hinanden. Bemærk, at dette er en tilsigtet adfærd for PS Portal, og det indikerer ikke en fejlfunktion på enheden. (Når du har gennemgået download og installation af opdateringerne, vil din PS Portal normalt kunne gennemføre senere opdateringer med én enkelt download og installation).

Version: 2.0.6

• Vi har forbedret systemsoftwarens ydelse og stabilitet.

Version: 2.0.5

• Vi har forbedret systemsoftwarens ydelse og stabilitet.
  • Vi har forbedret meddelelserne og brugervenligheden på nogle skærme.

Version: 2.0.1

• Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydelse.

Version: 2.0.0

• PlayStation Portal – ekstern afspiller lader dig spille de spil, der er installeret på din PlayStation®5-konsol, via en hurtig og stabil Wi-Fi-forbindelse.
  • Nedenfor finder du flere oplysninger om funktionerne i PS Portal:
    • Du tilslutter PS Portal til din PS5®-konsol via Remote Play.
    • Du kan justere de grundlæggende indstillinger for PS Portal fra genvejsmenuen.
    • Du kan justere yderligere indstillinger for PS Portal ved at åbne genvejsmenuen og vælge Indstillinger