Anerkendelser på PS5-konsoller

Sådan giver du en anerkendelse på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du sender en anerkendelse, og hvordan du kan se dine anerkendelser på PlayStation®5-konsoller.

Hvad er anerkendelser på PS5™-konsoller?

Med nogle online multiplayer-spil kan du give feedback til personer, du spiller med. Havde du en positiv oplevelse med at spille med nogen online? Vis dem din påskønnelse ved at sende dem en anerkendelse.

Sådan sender du en anerkendelse på PS5-konsoller

1. Når du er færdig med at spille en online multiplayer-kamp, skal du følge instruktionerne på skærmen.
    Skærmen Giv anerkendelse vises.
  2. Vælg en spiller, du vil sende en anerkendelse til. Vælg en anerkendelse, der skal sendes.
  3. Din anerkendelse sendes.
  • Anerkendelser sendes anonymt.
  • Du kan ikke sende en anerkendelse til den samme spiller mere end én gang inden for en 12-timers periode.
  • Du kan ikke sende anerkendelser til dine venner eller spillere, du har blokeret.

Sådan ser du dine anerkendelser på PS5-konsoller

1. Vælg dit profilbillede på hjemmeskærmen eller kontrolcenteret, og vælg derefter Profil
  2. Vælg Anerkendelser
  3. Se, hvor mange af dem du har modtaget – Hjælpsom, Imødekommende, God sportsånd, Leder.
  • Du kan se andre spilleres anerkendelser fra deres profilskærm.
  • Du kan ændre indstillinger for meddelelser om anerkendelser ved at gå til hjemmeskærmen og vælge Indstillinger > Meddelelser.