Download PlayStation™Now-spil på PlayStation®5 og PlayStation®4

Download PlayStation™Now-spil på PlayStation®5 og PlayStation®4

Find ud af, hvordan du downloader PlayStation Now-spil på PS5™- og PS4™-konsoller, og hvordan du administrerer gemte data mellem streamede og downloadede PS Now-spil.

Sådan downloader du PlayStation Now-spil på PS5 og PS4

Når du gennemgår spillene på PlayStation Now, vil du se et nyt tag i afsnittet med forhåndsvisning for spil, der fortæller dig, om spillet kan downloades. Hvis du vil downloade et kvalificeret spil, skal du vælge spillet og vælge Download.

• Du kan downloade så mange spil, som du vil, afhængigt af hvor meget lagerplads der er på dit system.
  • Når du spiller et downloadet spil, skal du oprette forbindelse til PlayStation™Network mindst en gang om ugen for at bekræfte dit PlayStation Now-abonnement og beholde adgangen til spillet.
  • Gemte data overføres ikke automatisk mellem streamede og downloadede PS Now-spil.
  • Funktionen er ikke tilgængelig for PS Now på PC.

Hvor finder jeg mine downloadede PlayStation Now-spil?

Du kan få adgang til et downloadet PS Now-spil via PS Now-appen eller direkte fra dit spilbibliotek:

• PS Now-app
    Åbn appen > Gennemse spil > vælg spillet > Start spil.

• PS5-bibliotek
    Gå til Spil > Spilbibliotek > PlayStation Now > vælg det spil, der skal startes.

• PS4-bibliotek
    Gå til Bibliotek > Spil > vælg det spil, du vil starte.

Kan jeg streame PlayStation Now-spil, som jeg har downloadet?

Ja. Du kan streame spil, som du har downloadet ved at starte dem gennem PS Now-appen på PS5, PS4 eller PC. For at beholde din eksisterende spilfremskridt skal du overføre dine seneste gemte data fra dit downloadede spil til PS Now-streamingtjenesten.

Hvordan fungerer DLC og tilføjelser med downloadede PS Now-spil?

Du kan købe og bruge alt DLC- og tilføjelsesindhold fra PlayStation™Store med spil, der er downloadet fra PlayStation Now. Hvis dit PlayStation Now-abonnement udløber, mister du adgang til både det downloadede spil og alt DLC-indhold og tilføjelser, der er knyttet til det. Tilmeld dig PlayStation Now igen, eller køb spillet for at kunne bruge DLC- og tilføjelsesindhold.

Kan jeg bruge PS VR eller andre eksterne enheder med spil, der er downloadet fra PS Now?

Spil, der downloades via PS Now, giver dig mulighed for at bruge alt tilbehør, som spillet understøtter.