Updated 21. marts 2017

PS4: Sådan deler du PlayStation Plus-funktioner med en ven

PlayStation Plus-fordele, som din ven kan bruge, når du logger ind på din vens PS4, eller din ven logger ind på din.

 
 

Så længe du er PlayStation Plus-abonnent, kan du dele udvalgte fordele på PS4-systemer, der er aktiveret på din PSN-konto. Det, der kan deles, afhænger af, om du bruger din konto på din PS4 eller på en vens PS4-system.

Din PS4

PlayStation Plus-funktioner, du kan bruge

PlayStation Plus-funktioner, din ven kan bruge*

PlayStation Plus-funktioner, din ven ikke kan bruge

  • Alle PlayStation Plus-funktioner
  • Online-multiplayer (afhængigt af systemets indstillinger for forældrekontrol)
  • Spil downloadede spil købt med PlayStation Plus-rabat
  • Spil downloadede månedlige PS Plus-spil
  • Køb af produkter med PlayStation Plus-rabat i PlayStation Store
  • Onlinelagring af gemte spil
  • Automatisk download af opdateringer
  • PlayStation Plus-eksklusiv tidlig adgang til prøveversioner af spil

* Du behøver ikke være logget ind på din lokale bruger, for at andre brugere kan bruge disse funktioner.

Din vens PS4 - du har midlertidigt aktiveret den på din PSN-konto

PlayStation Plus-funktioner, du kan bruge

PlayStation Plus-funktioner, din ven kan bruge*

PlayStation Plus-funktioner, din ven ikke kan bruge

  • Alle PlayStation Plus-funktioner
  • Spil downloadede spil købt med PlayStation Plus-rabat
  • Spil downloadede månedlige PS Plus-spil
  • Online-multiplayer
  • Køb af produkter med PlayStation Plus-rabat i PlayStation Store
  • Onlinelagring af gemte spil
  • Automatisk download af opdateringer
  • PlayStation Plus-eksklusiv tidlig adgang til prøveversioner af spil

* Du skal være logget ind på PSN på dette system, for at din ven kan bruge disse funktioner.

Når du er færdig med at spille på din vens PS4

  1. Upload dine gemte spil manuelt

Vælg din lokale bruger, og gå til   [Indstillinger] > [Administration af applikationsgemte data] > [Gemte data i systemlager] > [Upload til onlinelager].

Du skal manuelt uploade dine gemte spil til onlinelager, da dette ikke sker automatisk, når du spiller på en vens PS4.

  1. Slet din lokale bruger

Gå til [Indstillinger] > [Brugere] > [Slet bruger] for at slette den lokale bruger, du har oprettet på din vens PS4.

Hvis du er logget ind på din vens system som gæstebruger, skal du blot logge af PSN (der er ingen lokal bruger at slette). Gå til [Indstillinger] > [PlayStation Network/Kontohåndtering] > [Log ud].

Dette er for at sikre, at din ven ikke kan få adgang til din SEN-konto, når I er færdige med at spille.

  1. Slet indhold, som du har downloadet via din PSN-konto

Marker de spil, du har downloadet på din konto, på indholdsstart, tryk på OPTIONS-knappen, og vælg [Slet].

Dette sker for, at din ven ikke kan spille noget, der er downloadet via din PSN-konto, efter at du er logget ud og muligvis ønsker at slette det fra vedkommendes PS4-harddisk.