Updated 31. januar 2019

Sådan aktiverer du et PlayStation-system manuelt

Lær, hvordan du deaktiverer din primære PS4 og andre PlayStation-systemer manuelt for at tillade aktivering af en ny konsol og undgå aktiveringsbegrænsninger.

Aktivering knytter dit PlayStation-system til din konto og giver dig adgang til dine køb fra PlayStation Store. Afhængigt af hvilket indhold du vil have adgang til, er der forskellige begrænsninger for aktivering:

Spil

  • 1 primær PS4 og 1 midlertidig PS4-aktivering
  • 2 PS3'er
  • 2 PSP'er eller PS Vita/TV'er

Video

  • 1 primær PS4 og 1 midlertidig PS4-aktivering
  • 1 PS3
  • 2 PSP'er eller PS Vita/TV'er
 
 

Sådan deaktiverer du en primær PS4

En PS4 med midlertidig aktivering bliver automatisk deaktiveret, når du logger ud af PSN. Deaktivér en primær PS4 ved at følge disse trin:

  1. Brug dit PS4-system til at logge på den relevante konto.
  2. Gå til [Indstillinger] > [Kontohåndtering] > [Aktivér som din primære PS4].
  3. Vælg [Deaktivér] > [Ja].

Din enhed er nu deaktiveret, og du kan aktivere en anden PS4 som dit primære system.

  • Deaktivér PlayStation 3

    1. Vælg din lokale brugerkonto, og gå til [PlayStation Network] > [Log ind] > [Kontohåndtering].
    2. Gå til [Systemaktivering], og fremhæv "PS3".
    3. Vælg den type indhold, du vil deaktivere på din PlayStation 3 – Spil eller Video – og tryk på (X-knappen).
    4. Fremhæv "Deaktivér system", og tryk på (X-knappen).
    5. Din enhed er nu deaktiveret for den valgte indholdstype.
  • Deaktivér PS Vita/TV

    1. På dit PS Vita-system skal du trykke på [Indstillinger] på hjemmeskærmen. Gå til [PlayStation Network] > [Systemaktivering].
    2. Vælg den type indhold, du ikke længere vil bruge på din PS Vita – Spil eller Video.
    3. Tryk på [Deaktivér] > [OK].
    4. Din PS Vita er nu deaktiveret for den valgte indholdstype.

Hvordan kan jeg deaktivere en enhed, hvis jeg ikke har adgang til den?

Hvis du ikke kan logge ud af en midlertidig aktivering eller deaktivere et PlayStation-system manuelt, kan du udføre en deaktivering af alle PlayStation-enheder via internettet. Denne handling kan kun udføres én gang hver sjette måned og bør kun udføres som sidste mulighed.