Updated 23. marts 2018

Sådan sender du tekst- og talemeddelelser på PS4

Find ud af, hvordan du håndterer meddelelser på dit PlayStation 4-system.

 
 

Hvordan tjekker jeg, om der er nye meddelelser?

Når du logger ind på PlayStation Network, vil systemet automatisk kontrollere, om der er nye meddelelser og give dig besked, hvis du har modtaget meddelelser.

Du kan tjekke dine aktuelle meddelelser ved at trykke op på DS4-controlleren og gå til  [Meddelelser].

Hvordan sender jeg en meddelelse?

  1. Tryk op på DS4-controlleren, og gå til [Meddelelser] > [Skriv meddelelse].
  2. Du kan vælge et Online-ID for en person på din venneliste, eller du kan indtaste et Online-ID i søgefeltet. Når du sender en meddelelse, oprettes der en gruppe med afsenderen og modtagerne.
  3. Indtast meddelelsesteksten, vælg [Send], og tryk på (X-knappen).
  4. Du kan sende en meddelelse med et screenshot eller en talemeddelelse ved at vælge [Vedhæft] > [Vælg skærmbillede] eller [Optag stemmemeddelelse] > [Send].

Hvordan forlader jeg en gruppe?

  1. Tryk op på controlleren, og gå til [Meddelelser].
  2. Fremhæv den gruppe, du vil forlade. 
  3. Tryk på [Options]-knappen, og vælg [Forlad].

Hvordan vælger jeg, hvem der kan kommunikere med mig?

  1. Gå til [Indstillinger] > [Kontohåndtering] > [Indstillinger for personlige oplysninger] > [Personlige oplysninger | Meddelelser] > [Meddelelser]. 
  2. Vælg, hvem du ønsker skal kunne sende dig meddelelser – "Alle", "Kun venner" eller "Ingen" – og vælg derefter [Bekræft] for at gemme dine ændringer.