Upozornění:
- Pokud jsi přihlášen na více konzolích PlayStation®5, nebo na konzoli PS5® a konzoli PlayStation®4, změna stavu online na jednom zařízení změní stav na všech.
- Ve hře se můžeš ostatním hráčům zobrazovat jako online.
- Pokud se přihlásíš ke službě PlayStation na konzoli PlayStation®3, systému PlayStation®Vita nebo zařízení PlayStation®TV, budeš se zobrazovat online.
- Pokud svůj stav nastavíš jako Zaneprázdněný nebo Zobrazit offline, ostatní hráči tě pořád mohou zvát do hlasového chatu a k online hrám.
- Až se znova přihlásíš, tvůj stav online zůstane stejný, jaký byl při odhlášení.